0 %

Kako inspekcija rada utvrđuje rad “na crno”?

3 komentara
  • 01

    Slaba vam je kontrola rada na crno.Gasne uređaje servisiraju nepostojeći serviseri ili im već servis daje papire na crno.Grejne instalacije takođe rade ljudi koji firmu nemaju.Tragično kako ništa nema kontrolu.

  • 02

    Put inžinjerig Nova pazova , neprijavljuje radnime,nedaje zaštitnu opremu i ucenju radnike. Rade od o7h pa čak i do 22,15h prekovremeni rad neplaćaju. Platu ne daju u dogovorenom roku, kasni i do 45 dana. Prete i otkazom ako negde nešto ptogovoriš, prevaranti lažovi.

  • 03

    POLA RADNIKA , NA GRADILISTIMA BEOGRADA NA VODI JE NEPRIJAVLJENO !TAMO SAM RADIO GODINU DANA , NARAVNO NEPRIJAVLJEN !!! ZAIDJITE I PO MANJIM GRADILISTIMA U BEOGRADU , TEK NA TIM GRADILISTIMA IMAJU GOMILE NEPRIJAVLJENIH RADNIKA,JA SAM JEDAN OD TIH !!!KOLEGE MI PRENELE VEST JER TADA NISAM RADIO ,2020 BILI „INSPEKTORI“ ZA RAD NA GRADILISTU BGW TRZNI CENTAR GALERIJA !? SAMO SU PITALI „JESTE LI PRIJAVLJENI ?NISU NIKOGA PITALI NI ZA IME I PREZIME A KAMO LI DA SU PROVERAVALI DA LI JE PRIJAVLJEN !? VALJDA TO NISU NI SMELI DA PROVERAVAJU !!!???

Ostavite komentar